It's all about food


Viime aikoina ei oo tosiaan tullu tehtyä yhtään mitään, hengailtua vaan ja ahmittua hyvää ruokaa. Käytiin pari viikkoo sitten ostamassa 15 leffaa, ne makso yhteensä 100 000 rupiaa eli noin 8 euroa. Jos osti 10 kpl niin sai 5 kaupan päälle. Meillä meni ainakin tunti siellä liikkeessä pyöriessä ja valikoidessa leffoja... ei oo mikään helppo tehtävä yhtäkkiä napata mukaan 15 ees hieman kiintoisalta vaikuttavaa elokuvaa. Täällä tulee pimeä noin seitsemän aikaan, harvemmin tulee sitten enää lähdettyä mihinkään (ellei seuraava päivä oo vapaa) joten on mukavaa käpertyä kattomaan leffaa ja kenties napostelemaan vähän herkkujakin.


Herkuista puheen ollen, tässä aika lähellä meidän villaa on yks mun lempparikaupoista, nimittäin BreadTalk! Sieltä saa kaikenlaisia herkkuja kakkupaloista pitsaviipaleisiin. Tutustuin kyseiseen yritykseen ensimmäistä kertaa viime vuonna Kiinassa, ja oon ilokseni törmännyt siihen täälläkin. Pari kertaa on jo siellä vierailtu, namnam... Oispa pian jo maaliskuu niin pääsisin ostamaan Laurille sieltä herkullisen suklaakakun mansikoiden kera, synttäreitä varten siis. Ei ihan muuten vaan tuu kokonaista kakkua äkkiseltään ostettua ja syötyä :)


Pari kertaa ollaan käyty myös susheja syömässä, meidän kämppis Reetta näytti meille about viikko sitten hyvän ja edullisen paikan Kutalla nimeltä Kunti II (oli muuten ensimmäinen kerta kun Laurin kanssa käytiin vierailemassa Kutalla). Eilen yritettiin vähän panostaa liikuntaan ja käveltiin sinne Laurin kanssa, mut tultiin sit kuitenkin taksilla mahat pulleina takas kotia. Tässä meidän lähellä on kans yks hyvännäkönen sushipaikka, mutta se oli paljon kalliimpi kun toi mikä Kutalta löytyy. Halvin makirulla tais maksaa siellä 16 000 rupiaa, ja tässä meidän lähellä olevassa ne oli jotain 25 000 rp/rulla, jos oikein muistan.


Vielä ei olla löydetty kunnon kiinalaista täältä, semmosta mistä saisi aidosti kiinalaista ruokaa. Kutalla kävellessä kyllä huomattiin yks aika hyvännäkönen, mutta se oli melko hintava paikka... mut pitää silti käydä joku päivä kattoo. Tänään käytiin koulusta tullessa Jimbaranin kalatorilla, ostettiin 3 red snapperii ja 6 iiisoa herkullista jättikatkarapua. Mie sössäsin niihin Laurin ohjeiden mukaan marinadin ja Lauri sit grillaili ne tuossa pihalla. Merielävien grillaantuessa käytiin Heinin kanssa Cafe Mokasta hakemassa juustokakkuu jälkiruuaksi. Nyt hengaillaan kylläisinä olkkarissa ja lähdetään kohta jalkahierontaan, jonne lopultakin sain Laurin houkuteltua. Ollaan oltu täällä 1,5 kuukautta eikä se oo vieläkään käyny hieronnassa! Kumma tyyppi. Mutta tänään korjaantuu sekin asia. Musta alkaa pikku hiljaa tuntuu, että tuun täältä takas Suomeen 10 kiloa painavampana.

- Outi
PS. Apua, nyt on jo helmikuu!

 
Meidän pulleat vahtikoirat ♥

2 comments:

  • Anonymous | 4 February 2013 at 21:43

    Kuitenkin syöt kakun joka päivä. Kannattais ostaa kaikki Oscar-ehdokkaat ja tehdä sitten veikkauksia gaalaa katsoen, niin ma tekisin.

    - Laura

  • Outi | 5 February 2013 at 20:52

    Tosiaan, vois ehkä metsästääkin ainakin noita parhaan elokuvan ehdokkaana olevia leffoja. Django jo kerettiinkin kattoo :P

Post a Comment