Back to school


Saya mahasiswa! Eli olen opiskelija :) Ensimmäinen viikko (=3 päivää) koulua on nyt takana. Koulupäivä alkaa kello 9 ja päättyy noin kello 12:40. Yksi oppitunti kestää 1h 40min ja moisia päivään mahtuu siis kaksi kappaletta. Kieltä opiskellaan 2krt viikossa ja muita tunteja on sitten aina kerran viikossa. Kielen tunnit on kaikkein mielenkiintoisempia, ja sellaisia joiden aikana pysyy helposti hereillä..heh. Kieltä meille opettaa vuorotellen kaksi eri opettajaa, joista toinen on mies ja toinen nainen. Naisopettajan opetustahti on paljon tehokkaampaa, ja meidän ois kuulemma tarkoitus tän 4kk aikana oppia noin 2000 sanan varasto... katsellaan miten onnistuu.

Käytiin pari päivää sitten porukassa ostamassa grilli tänne villalle. Käytiin Carrefourissa mikä on tämmönen Prisman/Citymarketin tapanen iso kauppa ja napattiin sieltä mukaan pieni grilli ja kaikkia herkkuja. Lauri marinoi meille herkulliset pihvit ja kanankoivet, lisäks syötiin kesäkurpitsaa ja chilejä, sekä jälkiruuaksi herkullisia leivoksia. Eipä tarvinnut sen aterian jälkeen syödä enää yhtään mitään ennen aamua... :)





Nyt on jo monta päivää ollu tosi hyvä sää, aurinko paistaa lähes siniseltä taivaalta ja sateita on tullut vasta hämärän aikaan jos silloinkaan. Tänään käytiin Laurin ja parin kämppiksen kanssa ajelemassa skoottereilla Balin eteläkärkeen Uluwatuun. Ihailtiin ensin maisemia ja surffareita blue point bayssa ja jatkettiin siitä sitten eteenpäin padang padang beachille vilvottautumaan mereen ennen ku palattiin takas villalle.




Ainiin tänään kävin myös ensimmäistä kertaa täällä hieronnassa, tunnin kokovartalohieronta makso 55 000 rupiaa eli vähän päälle 4 euroa. Otin medium strong massagen ja oli kyllä aika kovilla kroppa välillä että en uskalla ees kuvitella millanen se strong sitten on. Mut aion kyllä käydä monta kertaa uudelleenkin, etenkin jalkahieronnoissa... paras päätös päivälle jos on pitkään kävelly ympäriinsä. Tosin tuntuu että nykyään ei ees kävellä mihinkään kun aina pitää tolla skootterilla mennä joka paikkaan... ei täällä melkein missään nää kävelemässä ketään (paitsi turisteja), kaikki posottaa menemään skootterilla pienetkin matkat.

Ollaan muuten nyt oltu tasan kuukausi reissun päällä, huuu. Aika menee niin nopeesti, tosin nyt se tuntuu erilaiselta kuin yleensä koska kuukauden aikana on kerenny tehdä niin paljon kaikkee. Suomessa ollessa päivät tuntuu välillä vain hujahtavan huomaamatta ohi... Mutta eipä sen enempää enää jaaritteluja, nälkä kurnii joten matkaan jääkaapille.

- Outi

 Auringonlasku pari päivää sitten meidän lähimmällä rannalla Seminyakissa


0 comments:

Post a Comment