20 päivää


Nyt on vaihto-opinnot opiskeltu ja saatu päätösseremoniassa kätösiimme osallistumistodistukset. Itse arvosanat tulee meille postitse Suomeen noin kuukauden kuluessa, joten jos joku kurssi ei olekaan mennyt läpi niin ei pahemmin oo mahdollisuuksia uusia sitä enää :D Mut eiköhän ne oo kaikki menny läpi meillä molemmilla ihan ok arvosanoin.

Päätösseremoniassa Udayana Universityn opettajat piti muutamia puheita, nähtiin tanssiesityksiä ja todistusten jaon jälkeen meille oli vielä varattu buffetillallinen kampuksella. Ja oli hyvää! Illalla lähdettiin pyörähtämään vielä eräiden toisten opiskelijoiden villalla missä olikin ihan kiitettävästi porukkaa. Monet lähti vielä jatkamaan iltaa Kutan yöelämään mut me tultiin Laurin kanssa tähän meidän villalle takas hengailemaan. Lauri jäi vielä kattoo Suomen jääkiekkopelii kun mää möngin jo petiin.





Jännä olo nyt kun on toi koulu ohi, niin nopeesti kulunu tää aika täällä et välillä tuntuu että ois vasta hetki sitten tänne tullu. Mutta nyt saa nää viimeset kolme viikkoo taas olla ja mennä miten huvittaa ja nukkua niin pitkään kuin jaksaa... hehee. Päätettiin että me lähdetään nyt loppuajaksi Balilta Itään päin elikkä Lombokin saarelle. Lähdetään maanantaina veneilemään Gileille eli semmosille pienenpienille saarille Lombokin kupeessa ja jatketaan sieltä sitten myöhemmin matkaa itse Lombokin pääsaarelle. Mua kiinnostas hirveesti lähtee trekkaamaan mt Rinjanille Lombokilla (Indonesian 2. korkein tulivuori ~3700m), mutta ylös saakka mulla ei ainakaan riitä kunto eikä oo kovin halpaakaan se kiipeäminen sinne oppaan kanssa, joten ehkä jätetään vuorikiipeilyt tulevaisuuteen tällä kertaa.

Huomenna viedään meidän rinkat jonnekin säilöön siksi aikaa kun lähdetään reissaamaan ja otetaan luultavasti vaan 1 pieni reppu matkaan jos saadaan survottua meidän molempien kamppeet sinne. Näillä näkymin ei oteta myöskään tietokonetta mukaan joten blogipäivityksiä ei välttämättä tule ollenkaan, ellen sattumoisin jossain nettikahvilassa innostu kirjottamaan kuulumisia. Katsellaan! Mutta soittamalla ja tekstareilla meidät saa kiinni jos on tarve.

Tämmöset pläänit tällä kertaa. 20 päivän päästä ollaan jo matkalla kohti Suomea, mut ennen sitä aiotaan lomailla kunnolla ja lötkyillä mahdollisimman paljon tekemättä sen kummemmin mitään (saa nähä onnistuuko Laurilta :D ). Esimerkiksi Gileillä meidän päivän ohjelmaan kuulunee nukkuminen, syöminen, snorklaus, uinti ja rannalla hengailu pelikorttien kera. Harmi ettei mulla oo mitään kirjaa mitä lukee nyt, mut ehkä se aika kuluu ilmankin ; )

- Outi

Ps. Tässä linkki videoon jonka eräs opiskelijatoverimme kuvasi ja teki tästä vaihto-ajasta, ja esitteli sen meille koulun päätösseremoniassa samalla kun piti puheen meidän kaikkien puolesta. Laurinkin sieltä voi bongata :)



0 comments:

Post a Comment