Last days of school


Eilen muutettiin pois meidän rakkaasta Villa Carinasta, sillä meillä tuli (nyt jo!) neljä kuukautta täyteen. Muutettiin nyt viimeisen kouluviikon ajaksi erääseen toiseen neljän hengen villaan tähän ihan lähelle. Oltais tietysti voitu olla tuolla Villa Carinassa tämäkin viikko jos oltais tajuttu ilmoittaa/kysyä hieman aikaisemmin että tarvittais vielä muutama päivä lisää... mut sinne oli jo tulossa jotain remonttia ja 11pv uusia asukkaita joten no can do.

Noh, joka tapauksessa nyt ollaan täällä uudessa villassa ensi lauantaihin asti. Viime lauantaina herkuteltiin viimeistä kertaa porukalla entisellä villallamme, tehtiin Laurin kanssa herkullinen voileipäkakku ja Heini paistoi makoisia lettuja suomalaiseen tyyliin, nammm! Helpotti vähän suomipöperön ikävää :) Lauantaina jouduttiin myös hyvästelemään meidän ihanat kodinhoitajat Putu ja Nyoman.


Jupi ja Canel sai myös omat läksiäisateriat :)

Bamboo the cat löytyi usein nukkumasta meidän vaatekaapista...

villahiiremme ruokailemassa kissan ruokakupilla

Sunnuntaiaamuna sullottiin tavarat rinkkoihin (kaikki mahtui ilman turhia ponnisteluja, huh), hyvästeltiin villalla meidän seurana hengailleet eläimet ja hurautettiin skoottereilla uuteen kämppäämme. Tää uus paikka on "villahotelli", eli tämmönen kompleksi missä on yhteensä 7 villaa, muutama uima-altaallinen 4 hengen villa ja sit 2 hengen villoja ilman omaa uima-allasta.

sisäänkäynti meidän kämppään


makuuhuonetta kuvattuna hyttysverkon läpi :D

allas...

...oleskelutiloja, takana keittiönurkkaus


Tällä viikolla meillä tosiaan on enää jäljellä vain loppukokeet koulussa, ma-ke jokaisena päivänä 2 koetta. Tänään oli kielen puhekoe ja turismin koe mitkä molemmat tuntu menevän hyvin. Keskiviikkona on viimeiset kokeet ja samaisena päivänä meillä on päätösseremonia Denpasarin kampuksella kello 6 illalla. Sittenpä meillä ois vaihto-opinnot toisella puolella maailmaa pulkassa. Hullua! 4 kuukautta on kyllä mennyt kuin siivillä... mutta onneks meillä on vielä tää toukokuu aikaa pyöriä täällä ennen ku huomataan seisovamme Joensuun lentokentällä hämmentyneet ilmeet kasvoilla. Koulun loputtua häippästään Balilta sillä tää saari on jo nähty, suunnataan joko itään tai länteen, ei olla vielä ihan täysin varmoja mutta ilmottelen sit taas suunnitelmia kun tiedetään niistä enemmän :)

- Outi




2 comments:

  • Laura & lauma | 6 May 2013 at 22:04

    No kiitos, tuli hirvee nälkä tuosta kakusta! Ja tuo hiirenne näyttää aivan pitkäkuonoiselta rotalta.

    Mitäs teillä on enää, 4 viikkoa ennen kotiintuloa? Vaavit kasvavat melkoista vauhtia!

  • Outi | 7 May 2013 at 13:33

    Tuolla villalla oli paljon tommosia pitkänokkaisia harmaita hiirulaisia, ja bongasin kerran yhden rotankin keittön pöydältä.

    Meillä on hieman yli 3 viikkoo vielä aikaa täällä pyöriä.. jos laskin oikein niin ne pennut on kai jotain vähän alle 5 viikkoo sit ku tullaan?

Post a Comment