Aurinkoa kohti


Nyt alkaa olla käsillä viimeiset päivät Suomessa tänä vuonna. Rinkat on ostettu, kämppä irtisanottu, apurahoja poimittu sieltä sun täältä, hoidettu vakuutukset, kelan asiat ja lennot. Talvikin näyttää lopulta saapuneen jäädäkseen, lunta satelee taivaalta yhä enemmän ja enemmän.

Suurimpana projektina jäljellä on enää nykyisen kämpän tyhjennys ja loppusiivous (blaah!), en oo muuta vielä saanut aikaiseksi kuin heittää suurimman osan ulkovaatteista yhteen isoon pahvilaatikkoon. Muuttaessa sitä kyllä aina huomaa sen, miten paljon turhaa roinaa ja etenkin vaatetta on kertynyt matkan varrella... Kirppariaika vois olla kohdallaan, mutta jääköön se ensivuoden suunnitelmiin. Alhaalla kuva mun ja Laurin tämän vuotisesta piparkakkutalosta. Oli aika hyvää, etenkin noi kookospalmut ja surffilaudat.


Tässä viimeisten viikkojen aikana on kyllä saanut testailla kunnolla omaa stressinsietokykyään, etenkin kun viime perjantaina saatiin tietää että meidän passit lähti kiertämään maailmaa ilman meitä. Jep jep, sattu pieni sekaannus postilähetyksessä ja Helsingin sijaan passit lähti reissuun ulkomaille, jee! Ei mitään hajua millon ne sieltä takas tulee, jos tulee ees. Eikun vaan soittoa poliisilaitokselle ja pikapassin hakuun. Opiskelijaviisumit jäi nyt sitten saamatta, mut pärjätään me perus turistiviisumeillakin toivon mukaan. Sisäinen pessimistini nousi jälleen esiin tämän episodin jäljiltä, nyt vaan mietin että kyllä tässä vielä kaikki  mahdollinen tulee menemään pieleen. Onneks Lauri on niin yltiöpirteä aurinkoinen optimisti että tasoittaa kivasti mun päätä. Ollaan vähän niinkuin jin ja jang joten pysytään hienosti tasapainossa ja homma kulkee.

Joka tapauksessa, meillä on enää yksi vaivainen viikko aikaa täällä. Muutama pieni perhonen on jo eksynyt mahaan lentelemään... Pitää vielä soitella noista passimuutoksista lufthansaan ja air asiaan, kunhan nyt eka saatais ne uudet passit kouraan. Meillä on muuten jo uusi koti tiedossa Balilla :) Mut siitä lisää sitten kun on sen aika.

- Outi 




0 comments:

Post a Comment