Selamat siang!


Tiistaina heräiltiin Joensuussa kello kahdeksan aikoihin aamulla. Vielä piti käydä muutamat viime hetken ostokset ja pakata rinkka loppuun, sekä pyörähtää hiustenleikkuussa. Käskin kampaajaa saksimaan reilut 10 senttiä pois, ja kylläpä kummasti keveni olo sen jälkeen... ehkä nyt jaksaa paremmin etelän lämmössä. Herätessä nähtiin kaunis talvinen auringonnousu Laurin kämpän parvekkeelta.


Seuraavaksi oli tiedossa lähtö Joensuun lentokentälle ja lähes kahden päivän verran matkustamista neljällä eri lentokoneella, yyh... Kaikki lennot meni kuitenkin ihan mukavasti, pisin lento Frankfurtista Singaporeen lennettiin jollai kaksikerroksisella jumbojetillä, kumpikaan ei ollu ikinä niin isolla koneella ennen matkustanu.

Perille Balille saavuttiin keskiviikkona vähän ennen keskiyötä, lentokentältä taksi ja hurautettiin majapaikkaamme Legianin alueella ja suorinta tietä tuulettimen alle nukkumaan rättiväsyneinä. Yöllä pauhas ukkonen ja kaatosade rummutti kattoa, mutta siitä huolimatta nukuin kuin tukki. Lauri käski yöllä sammuttamaan hurisevan tuulettimen sängyn yläpuolelta, minkä pian huomasimme suureksi virheeksi ja ei mennyt aikaakaan kun tuuletin hyrräsi taas.

Tänään herättiin tuossa 9 aikaan, syötiin aamupala joka kuuluu hintaan ja lähdettiin sit kiertelemään ympäristöä. Putiikkia putiikin perään ja kaupustelijoita nykimässä hihasta. Samaa tavaraa joka kaupassa, turistikrääsää, vaatteita ja laukkuja. Löydettiin sentään yks katu mikä jo tuntui vähän aidommalta. Käytiin lähiranta vilkasemassa nopsaan, pyörittiin ympäriinsä siellä sun täällä kunnes lopulta osuttiin takas tutuille kulmille ja hypättiin altaaseen lillumaan ja hörppimään bintangia. Myöhemmin pyörittiin kulmilla lisää ja eksyttiin vahingossa Kutalle ja kuta beachille. Tarvottiin sitten jalkaisin rantaa pitkin takas Legianille, käytiin syömässä nasi campurit (semmonen riisihässäkkä) ja nyt istuskelen meidän huoneen terassilla musiikkia kuunnellen. Lauri kuorsaa tuolla sisällä, ei raukka saanu kunnolla nukuttua viime yönä.






Täytyy sanoa että on aika rentoutunut olo tällä hetkellä. Aurinko laskee ja puutarhan valot alkaa kivasti erottua tuolta kaiken lehvistön seasta :) Taidanpa sammuttaa koneen ja vaan tuijotella ja hämmästellä hetken tässä terassilla. Katossa mun pään yläpuolella lampun ympärillä vipeltää kolme gekkoa, jotka vaanii lampun äärellä pörrääviä hyönteisiä. Hyi nyt niitä hyönteisiä tunkee tähän näytöllekin, time to go!

- Outi 

PS. kello on täällä 6 tuntia Suomea edellä




2 comments:

  • Laura & lauma | 20 December 2012 at 20:07

    Mukavan nopea postaus. Veeti täällä askarteli joulukoristeita antennijohdosta, siitä tuli valko-hopea-kuparinen, täytyy varmaan ripustaa joulukuuseen. Bambu myöskin voinut hyvin.

  • Outi | 22 December 2012 at 13:16

    Joo niin mie kuulin :D Yrittäkää laittaa jotain esteitä ettei sinne kaapin taakse pääsis menemään.. tai missä ne johot nyt meneekään. Siirryttiin tuolta turistirannalta eilen tänne pääkaupunkiin Denpasariin. Rapsutukset elukoille!

Post a Comment