New year's eve


Täällä reissun päällä ajantaju on ihan kokonaan hukassa, ja saa ollakin. Viikonpäivissä ei ainakaan pysy ollenkaan kärryillä tarkistamatta puhelimesta tai jostain muusta vempeleestä joka päivämäärän automaattisesti näyttää. Muutama päivä sitten siirryttiin Padangbaista Sanuriin, mikä on tämmönen perheiden ja eurooppalaisten suosima alue. Ihan mukava paikka, vaikka onkin paljon hintavampi kuin esimerkiksi Denpasar ja tuo satamakaupunki missä oltiin.


Ei olla oikeestaan mitään kummempia tehty täällä, syöty hyvin ja kävelty ympäriinsä. Meillä on nyt altaallinen (ja ilmastoitu!) hotelli joten keskipäivän kuumuuden voi välttää altaassa viilentyen tai huoneessa pötkötellen. Ensimmäinen yö täällä oltiin omassa huoneessa koska se oli ainut vapaa sillä hetkellä. Viime yö oltiin yhdessä toisessa paikassa lähistöllä ilman ilmastointia ja poolia kun tänne ei enää mahtunu. Mulle iski pari päivää sitten yskä ja flunssa mut nyt alkaa jo onneksi hellittää... Eilinen päivä tuolla ei ilmastoidussa majapaikassa oli ihan tuskallisen tukala, makasin X-asennossa huoneen laattalattialla ja toivoin pyörtyväni siihen paikkaan ja heräämään sitten kun flunssa on ohi ja aurinko pilvessä :) Olo helpottu kyllä aika nopeesti kun otin kylmän suihkun ja ahmasin yhden mangon.

Käytiin täällä Sanurissakin tsekkaamassa paikallinen night market, mutta ei kyllä ollut mitään verrattuna siihen mitä Denpasarista löytyy. Tosi vähän oli hedelmiäkin tarjolla, mehuja pelkästään. Täällä pääsee kätevästi liikkumaan semmosilla vihreillä pakettiautoilla eli bemoilla, jotka ajelee jatkuvasti pitkin poikin ja kuljettaa sut minne haluat 3000 rupian hintaan. Mistä vaan voi hypätä kyytiin ja jäädä pois. Varmaan jos Suomessa yrittäsit bussiin päästä kyytiin jostain muualta kun merkatulta bussipysäkiltä niin heittäävät vaan kurat päälle.


Eilen Lauri bongas päivällä yhessä läheisessä ravintolassa kokonaisen possun vartaassa pyörimässä ja mentiin sit illalla sinne istumaan ja syömään. Lauri ahmi innokkaasti lautasellisen sikaa, ite hörpin vaan kokista kun vasta oltiin käyty syömässä. Loppuilta istuskeltiin hotellilla ja avonaisesta ikkunasta kuului livemusiikkia, akustinen kitara soi ja käheä miesääni lauloi Nirvanaa, Red hot chili pepperssii ja Radioheadia...♥ nukahdin varmaan aika mielipuolinen hymy naamallani.


Nyt on tosiaan uuden vuoden aatto, ollaan takas tässä ilmastoidussa ja altaallisessa hotellissa. Nyt tosin ollaan tämmösessä 4 hengen dormissa mihin osu mun ja Laurin lisäks kaks suomalaista tyttöö :D Kuala Lumpurissa ovat olleet vaihdossa ja pian menossa takas Suomeen. Meillä ei oikeestaan oo mitään suunnitelmia tälle illalle, varmaan etsiydytään johonkin istuskelemaan missä voi kuunnella live musisointia, herkutellaan ja rannalla käydään yöllä kattelee raketteja. Ei jaksa sen kummemmin juhlia, lähinnä vaan ahdistaa että taas on hujahtanut yksi vuosi eteenpäin ihan huomaamatta. Yh. Päivä kerrallaan, nyt en kyllä tee yhtään mitään lupauksia tai suunnitelmia seuraavalle vuodelle... Katellaan minne tuuli kuljettaa. Mutta on mulla kyllä todella hyvä fiilis siitä, että vaikka vuosi vaihtuu niin oon viimeinkin täällä Balilla, oon siellä nyt mistä oon unelmoinu pitkään eli vaihdossa toisella puolella maapalloo. Unelmat voi toteutua, tehkää niitä asioita mitä oikeesti haluatte tehdä, ponnistelkaa niiden eteen ja älkää haudatko niitä pois mielestä. Vuodet tuntuu menevän koko ajan vaan nopeemmin ja nopeemmin, ja pian huomaakin että ei ole enää aikaa tehdä niitä juttuja mitä oikeesti haluais. Pois siis ne "sitten kun" lausahdukset sanavarastosta!

Täällä laski hetki sitten aurinko, ja saman tien alkoi raketit paukkua. Vaikka on noita kyllä paukkunu koko sen ajan ku ollaan täällä oltu... Me täällä hypätään vuoteen 2013 kuutta tuntia ennen Suomea, pitäkäähän mukavat iltamat siellä, me jo varmasti nukutaan sikeesti siinä vaiheessa kun siellä vuosi vaihtuu :) Etenkin te kolme pientä mursua siellä, have fun ♥ Terkkujaaaa

- Outi



0 comments:

Post a Comment