Lazy days


Laiskotuttaa, vätystää ja olo on vetelä. Ei olla tehty oikeestaan yhtään mitään taaskaan, ajettu aamuruuhkassa kouluun ja takasin, syöty ja katottu leffaa (ostettiin eilen 7 lisää), siinäpä se. Paljon on ideoita ja suunnitelmia missä pitäs käydä, mut siirretään niitä jatkuvasti että käydään sitten kun tulee tuttuja tänne niin näkee nekin samalla. Eikä kovin kauas viitsi lähteä tälleen arkena, vaikka tää onkin niin pieni saari että kerkeäisi vaikka minne.

Mutta loppuu tää laiskottelu nyt ainakin joksikin aikaa, sillä ostettiin eilen (vai toissapäivänä?) lennot Jakartaan! Laurin veli lentää sinne myös huomenna Kiinasta, ja törmätään siel kentällä sitten. Ollaan Jakartassa muutama päivä ja palaillaan sunnuntai-iltana takas tänne Balille porukassa. Joten nyt pitäs olla luvassa ohjelmaa ja kiertelyä ja uusien asioiden ihmettelyä! Eikä lopu ihan heti sillä kunhan Henkka lähtee, niin pari mun kaveria lentää tänne Suomesta ja ovat täällä about viikon, ja melkein heti sen jälkeen meillä alkaa loma täällä ja lähetään reissuun jonnekin päin Kaakkois-Aasiaa. Joten ihan hyvillä mielin saadaan laiskotella vielä toistaiseksi... vai mitä.

Tänään satoi pitkästä aikaa vettä, mut ei se kyllä kauaa kestänyt... En tiiä onko pahin sadekausi nyt sitten ohi vai ei, saa nähdä. Ei tuo ole kyllä yhtään tähän asti vaivannut ainakaan. Huomenna meillä on koulussa taas ekskursiopäivä niin kuin aina torstaisin, ja ohjelmassa on mennä ostamaan Denpasarin marketilta balilaiset perinneasut/juhla-asut! Niitä käytetään sitten toukokuussa koulun päätösjuhlassa ainakin, jos ei muuten.

Eipä sen kummempaa, huomenna lennellään sinne Jaavalle joten meistä ei kuulu nyt hetkeen mitään taikka saa yhteyttä. Mukavaa ja aurinkoista ystävänpäivää sinne Suomeen! :)


- Outi



0 comments:

Post a Comment