What really happened in Bali


Outi kyllästy kirjottamaan, joten on miun vuoro kirjottaa meidän oleskelusta täällä Balilla. Outi muistutti, että muutkin lukee tätä blogia, mutta jos mie tään kirjotan niin 0 sensuuria.

What really happened in Bali – 0% sensuuri.

Päivät menee täällä aika leppostasti tekemättä juurikaan mitään koulun jälkeen. Ostin kitaran muutama viikko sitten ni sitä oon taas ruvennu soittelemaan.  Toinen lempihomma mitä täällä teen on ostaa tuoretta ruokaa paikallisilta toreilta ja kokkailla. Tosi halpaa ja erittäin mukavaa, Suomessa saat maksaa samoista vihanneksista mansikoita, lihasta puhumattakaan. Grillattu ollaan tosi monesti, possun kylkee, nautaa, kanaa, kalaa, maissii ja niin poispäin. Mietin aina onko nuo kotipihan sammakot myrkyllisiä, vois niistä ruokaa laittaa.



Koulussa oli taidetunti, taiteltiin palmunlehdistä jotain hässäköitä. Hässäköitä käytetään uskonnollisissa lahjoissa, mitä hindut täällä tarjoaa esi-isilleen ja jumalille.


Eräs torstai oli yhessä yökerhossa Sky Gardenissa tarjous: ilmasta kaljaa klo 21-22, joten sinnehän se piti sit mennä. Mut ei siellä ollutkaan kaljaa vaan ilmasia drinkkejä. Ite join 2 ku ei ne ollu hyviä, mut Outi kyllä joi niitä miunkin edestä. Kun tarjousaika loppu niin mentiin viel kaljottelemaan Alleycatsiin. Outin kaa lähettiin sieltä joskus klo 1. Kokeiltiin vaihteeks skootteritakseja. Kummallakaan kuskilla ei ollu meille kypärää antaa, mutta vielä elossa ollaan. Päästiin nopsaan ja edullisesti kotiin. Tulin muuten viime yönäkin silleen nukkumaan tuolta jostain, eikä maksanu ku 5000rp vaikka 50 000rp se kyl aluks pyyti, apinoita koijataan.
Itessään tää Etelä-Bali ei oo mitään turistirantakohdetta kummallisempi. Jos en tietäis että oon Balilla, niin veikkaisin et oisin jossain Espanjan aurinkorannikolla. Onneks meillä on skootterit niin päästään minne halutaan. 

Villan kuulumisia pähkinänkuoressa:

-Heini paistaa hyviä lettuja
-Jenni haluis hukuttaa tuon meidän kissan
-Kalja on kallista
-En oo viellä menettäny näköäni
-Kaasuhella!
-Pitäs alottaa liikkumaan enemmän
-Reetta bailaa, tuli yks aamu kotiin about klo 9
-4 päivä on hyvä päivä
-Logo quiz ja Niko + tietoiskut
-Master cheff Niko ja nuudelit
-Outi on vätys
-Vartija nukkuu öisin
-Heini on Miss Lavantauti

Piti julkasta toi teksti jo ajat sitten, mutta se jäi. Kavereilla on tänään heidän villalla juhlat, tässä linkki kutsuvideoon

Pyrin kirjottelemaan aina sillon tällön.




          Meidän ajoilmeet


Lauri                                     Outi

0 comments:

Post a Comment