Päivä eläintarhassa


Eilen päätettiin viimeinkin lähtee käymään Balin eläintarhassa, mistä oltiinkin jo kuultu paljon kehuja. Tästä meiltä sinne ajaa noin tunnin, ja lähdettiin tällä kertaa sinne taksilla eikä skoottereilla. Kolmeen pekkaan ei tullu ihan mahdottomaks hintakaan ja sai kivasti torkkua viileän auton kyydissä koko matkan.

Sisäänpääsy eläintarhaan maksaa noin 240 000 rupiaa (törkeän kallis!), mutta Asia Exchangen opiskelijakorttia vilauttamalla pääsee opiskelijahintaan, jolloin hintaa lipulle jää vain 85 000. Toivottavasti suurin osa näistä rahoista menee eläinten hyvinvointiin... Tarha oli todella kaunis ja suurimmalla osalla eläimistä oli hyvät, virikkeelliset aitaukset.





Tarhasta löytyi myös mun lemppariotuksia eli saukkoja ♥


Toinen suosikkini hedelmälepakko :)


Eläintarhassa oli juuri menossa bird show kun saavuttiin sinne, Henkka napattiin ohjelmaan mukaan kotkanäytökseen, hanska vaan tökättiin käteen ja iso kotka lennähti jostain siihen istuskelemaan. Jonkun ajan päästä ohjaaja puolestaan kävi vetämässä minut mukaan ja käskivät heittelemään hedelmäpaloja jonkun ison linnun suuhun. Lintu shown jälkeen esille tuotiin leijonanpentu jonka kanssa sai käydä ottamassa kuvia. Turkki oli yllättävän karkea, oletin että se ois ollu pehmoinen niinkuin kissalla :) Toinen hämmästelyn aihe oli leijonanpennun suuret tassut! Päästiin myös pitelemään papukaijoja käsissä, niiden kynnet oli jokseenkin kuumottavat uppoutuneena omaan ranteeseen... Balilta löytyy vielä erikseen lintu-, perhos- ja matelijapuistot missä voisi ehkä myös vierailla joku päivä.


 




Eläintarhassa järjestetään myös elefanttisafareita, mutta niihin voi osallistua myös muuallakin Balilla. Tänään meillä ois tarkoitus lähteä skoottereilla Ubudiin ja siitä myöhemmin eteenpäin tutkailemaan itäistä Balia, mutta vettä on satanut aamusta asti joten ei olla vielä viitsitty lähteä ajamaan... Mutta toivottavasti hellittäisi pian niin ei mene liian myöhäksi. Sunnuntaina iltapäivällä viimeistään tullaan takaisin reissusta tänne villalle, kun lisää tuttuja saapuu ilahduttamaan meitä :)

Ja nyt kun kerran eläintarhasta on puhe, niin kerrotaan vielä yksi metsästetty kuvauksenkohde lisää, nimittäin Bam jota Lauri ja Henkka kävi moikkaamassa maanantaina.



Nyt pitää alkaa pakkaamaan reppua ja valmistautumaan lähtöön. Sampai jumpa (see you later)!

 - Outi

2 comments:

Post a Comment